O rețea de

clinici moderne

în continuă dezvoltare

O rețea de

clinici moderne

în continuă dezvoltare

https://mediuno.ro/wp-content/uploads/2022/05/specialisti-cu-exp-320x319.png
https://mediuno.ro/wp-content/uploads/2022/05/Acuratete-si-precizie-320x320.png
https://mediuno.ro/wp-content/uploads/2022/05/Tratamente-medicale-personalizate-320x320.png
https://mediuno.ro/wp-content/uploads/2022/05/atmosfera-calda-si-primitoare-320x319.png

Bine ai venit la Mediuno

Mediuno înseamnă servicii de sănătate la cel mai înalt standard medical. Suntem aici pentru a-i oferi fiecărui pacient o experiență unică și un sprijin real ori de câte ori ne calcă pragul pentru rezolvarea unei probleme de sănătate sau pentru îmbunătățirea vederii.

Dr. Andrei Bîlha

Fondator Mediuno

În clinicile Mediuno din Iași și Pașcani oferim servicii de oftalmologie și optică medicală, într-un mediu în care pacientul este tratat cu grijă, empatie și înțelegere. Orientați spre dezvoltarea și învățarea continuă, am extins gama de servicii din clinica Mediuno Iași pentru alte două specialități: endocrinologie și cardiologie.

Clinicile noastre sunt dotate cu tehnologii avansate pentru diagnosticarea și verificarea stadiului afecțiunilor, cât și pentru monitorizarea evoluției și eficienței tratamentelor. 

Fiecare pacient este tratat într-un mod unic și are parte de un plan de tratament stabilit în funcție de nevoile sale. Punem accent pe fiecare aspect al vizitei tale în clinicile noastre și am creat un cadru relaxant, intim, unde să te simți în siguranță. 

https://mediuno.ro/wp-content/uploads/2022/05/Dr.-Andrei-Bilha.jpg

Viziune

https://mediuno.ro/wp-content/uploads/2022/05/poza-1.jpg

Viziunea noastră

Dorim să construim un cadru de îngrijire modern, bazat pe o echipă de medici foarte bine pregătiți, însuflețit de pasiune, respect și grijă pentru oameni.

https://mediuno.ro/wp-content/uploads/2022/05/empatie-si-respesct-160x160.png
Empatie și respect

Arătăm compasiune, înțelegere și respect în relația cu pacienții și ne concentrăm pe găsirea de soluții pentru nevoile fiecăruia dintre ei.

https://mediuno.ro/wp-content/uploads/2022/05/Încredere-160x160.png
Încredere

Am cristalizat o echipă medicală de specialiști cu pregătire solidă și experiență clinică, uniți de același crez medical de integritate și empatie.

https://mediuno.ro/wp-content/uploads/2022/05/Implicare-160x160.png
Implicare

Contribuim direct la bunăstarea comunității noastre, construind un sistem medical care asigură acces la servicii corecte, accesibile și de calitate. 

https://mediuno.ro/wp-content/uploads/2022/05/Perseverență-160x160.png
Perseverență

Lucrăm constant pentru a ne îmbunătăți și extinde serviciile, învățând pas cu pas din interacțiunea cu pacienții noștri.

Echipa noastră

Suntem o echipă de medici cu experiență, cu o pregătire solidă, dedicată calității actului medical.